logo sag

Platformumuz ve MSYD-ASRA işbirliğiyle Etiyopyalılara gıda paketi dağıtıldı

Platformumuz ve MSYD-ASRA işbirliğiyle Etiyopyalılara gıda paketi dağıtıldı

Türkiye Etiyopya Dostluk Platformu ve Mülteciler ve Sığınmacılarla Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği (MSYD-ASRA) işbirliğiyle ihtiyaç sahibi Ankara'da yaşayan Etiyopyalılara 13-17 Temmuz tarihleri arasında gıda paketi dağıtılacak.

Türkiye Etiyopya Dostluk Platformu ve MSYD-ASRA, Ankara'da yaşayan koronavirüs salgını nedeniyle, işini kaybeden ya da zor durumda olan Etiyopyalılar için kolları sıvadı.Gıda yardım programı önemli sivil toplum kuruluşlarından MSYD-ASRA ile birlikte hayata geçirildi.

Türkiye Etiyopya Dostluk Platformu tarafından tespit edilen ve MSYD-ASRA tarafından temin edilen temel ihtiyaçlara yönelik gıda yardım paketleri, ihtiyaç sahiplerine büyük bir titizlik içerisinde dağıtılmaya başlandı.

MSYD-ASRA

Mülteciler ve Sığınmacılarla Yardımlaşma ve Dayanışma ve Destekleme Derneği (MSYD), bir sivil toplum kuruluşu olarak, mülteci hakları, doğal afetler, krizler, çatışmalar, insan hakları ihlallerinden etkilenmiş birey ve toplulukların ihtiyaçlarını, sorunlarını, yaşam koşullarının iyileştirilmesini ve temel gereksinimlerin karşılamalarına katkı sağlayan bir insani yardım kuruluşudur.

Tarih: 14.07.2020 17:56