logo sag

Etiyopya Fahri Konsolosu İmam Altınbaş Başkan Erdoğan'la görüştü

Etiyopya Fahri Konsolosu İmam Altınbaş Başkan Erdoğan'la görüştü

Sayın Cumhurbaşkanımızın 22 Ocak Pazar günü başlattığı Afrika İş Gezisinden önce, ülkemizin önde gelen işadamı ve Afrika’nın en büyük Türk yatırımlarından birini gerçekleştirmiş olan İmam ALTINBAŞ’ı misafir etti. Görüşme esnasında Afrika’da yeni yatırımlar ve iş imkânları konusunda fikir paylaşımında bulunuldu.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN, görüşme esnasında “Türk işadamlarının yurtdışı yatırımlarının artmasından memnuniyet duyuyorum. Tüm işadamlarımızın İmam Bey’in yaptığı şekilde Afrika ve diğer kıtalarda yatırım yapmalarını destekliyoruz. Devletimiz iş dünyasının ihtiyaçlarının farkındadır. Uluslararası yatırımlarımızın destekçisiyiz. İmam Bey’in Etiyopya’daki yatırımlarını da yakinen gözlemliyorum” dedi.

Tüm işadamlarımızın İmam Bey’in yaptığı şekilde Afrika ve diğer kıtalarda yatırım yapmalarını destekliyoruz. Devletimiz iş dünyasının ihtiyaçlarının farkındadır. Uluslararası yatırımlarımızın destekçisiyiz. İmam Bey’in Etiyopya’daki yatırımlarını da yakinen gözlemliyorum.- Recep Tayyip ERDOĞAN -

İmam ALTINBAŞ ise, “Sayın Cumhurbaşkanımıza bizi ülkemizin yoğun gündeminde kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. Biz Altınhas Holding olarak Türkiye’deki yatırımlarımızla yetinmiyoruz. Yurtdışında da dikkate değer yatırımlar yapmaktayız. Devletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın Türk işadamlarının destekçisi olduğunu dinlemiş olmak bizi ziyadesiyle mutlu etti” dedi.

Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ile Altınhas Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam ALTINBAŞ arasında samimi bir atmosferde geçen ve bir saati bulan görüşme neticesinde Türk işadamlarının Afrika ülkeleri ve dünyanın tüm ülkelerine yatırımlarında çok daha rahat, çok daha kararlı davranmalarının faydalı olacağı konusunda fikir birliğine varıldı.

Tarih: 02.02.2017 23:29