logo sag

Etiyopya Havayolları çok sayıda prestijli ödülle onurlandırıldı

Etiyopya Havayolları çok sayıda prestijli ödülle onurlandırıldı

Etiyopya Havayolları, SKYTRAX 2021 Dünya Havayolu Ödülleri’nde çok sayıda prestijli ödülle onurlandırıldı.

Afrika’nın en büyük Havacılık grubu olan Etiyopya Havayolları, SKYTRAX 2021 Dünya Havayolu Ödülleri’nde dört ödülle onurlandırıldığını duyurmaktan mutluluk duyar.

Etiyopya Havayolları aşağıdaki dört ödülle tacı aldı:

  • 4 yıl üst üste Afrika’nın En İyi Havayolu 2021,
  • 3 yıl üst üste Afrika’nın En İyi Business Sınıfı 2021,
  • 3 yıl üst üste Afrika’nın En İyi Ekonomi Sınıfı 2021 ve
  • Afrika’nın En İyi Kabin Ekibi 2021.

7 sıra yükselen Etiyopya Havayolları, dünyanın dört bir yanındaki havayolu müşterilerinin oylarıyla 2021 için dünyanın en iyi 100 havayolunda 37.sırada yer aldı.Etiyopya Havayolları grubu CEO’su, Bay Tewolde Gebremariam ödülle ilgili olarak,
“Covid ’den önceki aşamaya ayak uydurmak zorlu bir görevdi. Ancak, burada, Etiyopya Havayollarında asla pes etmedik, müşterilerimize her zaman hizmet etme bağlılığımızı koruduk, uçuşlarımızı hiç bir zaman durdurmadık. Bugün aldığımız ödüller, yolcularımıza dünyanın tüm coğrafyalarında, dünya standartlarında hizmet sunma konusundaki istikrarlı çabamızın kanıtıdır.Müşteri odaklı ve pazar odaklı bir havayolu olarak, yolcuların oylarıyla kazananların belirlendiğibir SKYTRAX ödülü havayollarının yolculuğunu doğru yönde gösterdiği için bu ödülleri almaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz.”

Afrika’nın En İyi Havayolu ödülü hakkında yorum yapan SKYTRAX CEO’su Edward Plaisted şunları söyledi: “Etiyopya Havayolları, üst üste dördüncü kez bu ödülü kazanarakkendilerini Afrika’nın En İyi Havayolu olarak sağlam bir şekilde kanıtladı. Bu başarı, Etiyopya Havayolları müşteri deneyiminin başarısına katkıda bulunan, hem yönetim hem de ön saflardaki tüm personel için güçlü bir takdirdir.”

Dünya Havayolu Ödülleri bağımsız ve tarafsız olup, gerçek anlamda küresel bir müşteri memnuniyeti çalışması sağlamak için 1999’da verilmiştir. Dünya’nın dört bir yanındaki yolcular, ödül kazananları belirlemek için en büyük havayolu yolcu memnuniyetianketinde oy kullanmaktadır. Ödüller, dünya medyası tarafından ‘’ Havacılık sektörünün Oskarları ‘’ olarak anılıyor. 23 ay boyunca süren Dünya Havayolu Ödülleri anketi ( Eylül 2019 – Temmuz 2021) ve 2021 ödülleri, küresel pandemi sırasında bazı seyahatlerle birlikte daha normal seyahat sürelerinin bir karışımını temsil ediyor. Ankete 100’den fazla müşteri uyruğu katıldı ve nihai sonuçlarda 13.42 milyon uygun anket sayıldı. Anket girişleri, IP ve kullanıcı bilgilerinin belirlemek için tarandı, mükerrer, şüpheli veya uygun olmayan girişler silindi. 350’den fazla havayolu şirketi değerlendirildi.

Tarih: 08.10.2021 13:38