logo sag

Etiyopya Havayolları Tıp Merkezi, COVID-19’a karşı çalışanlarını aşılamaya başladı

Etiyopya Havayolları Tıp Merkezi, COVID-19’a karşı çalışanlarını aşılamaya başladı

Afrika’nın önde gelen havayolu olan Etiyopya Havayolları Grubu, 14 Mayıs 2021 itibariyla, geçici olarak açtığı aşılama merkezinde çalışanlarını COVID-19’a karşı aşılamaya başladı.

Etiyopya Havayolları Tıp Merkezi, Etiyopya Havayolları Havacılık Akademisi ‘ndeki geçici aşılama merkezinde hizmet vermek için en son olanaklarla donatılmıştır. Müşteriler ve iş ortakları ile doğrudan iletişim halinde olan ön saf çalışanları, önceliğe sahip olmaktadır. Tüm çalışanlar, ilk doz aşılarını olduktan dört hafta sonra, ikinci dozunu olacaklardır. Etiyopya Havayolları Grup CEO’su, Bay Tewolde GebreMariam, “Grup çalışanlarımız için COVID-19 aşısı ithal ettiğimizi duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Güvenlik her zaman en büyük önceliğimizdir ve çalışanlarımızın aşılanması, hem uçakta hem de yerde meslektaşlarımızın ve müşterilerimizin güvenliğini arttıracaktır. Çalışanların aşılanması, yolcuların bizimle uçma güvenini arttıracaktır. Tüm zorunlu güvenlik önlemlerini uygulamaya devam edeceğiz ve aşılama bu önleyici tedbirleri tamamlayacaktır. Bu salgına karşı mücadelemizde büyük bir dönüm noktasıdır ve yolcularımızı uçuşta ve yerde tamamen aşılanmış çalışanlarla karşılamayı umuyoruz.” dedi.

Etiyopya Havayolları, müşterilerini, çalışanlarını ve iş ortaklarını korumak için güvenlik önlemleri uygulamaktadır. Virüsün yayılmasını önlemek ve çalışanların refahını ve güvenliğini sağlamak için, kendi COVID-19 test ve izolasyon merkezini kurdu. Ek olarak,
Etiyopya Havayolları, Addis Ababa’dan seyahat eden veya Addis Ababa üzerinden transit geçiş yapan yolculara, COVID-19 testini içeren kesintisiz seyahat deneyimi oluşturarak, yolcuların işlerini daha çok kolaylaştırmak için, ana merkezi olan Addis Ababa Bole Uluslararası Havaalanı’nda yüksek donanımlı bir COVID-19 test laboratuvarı açtı. Etiyopya Havayolları, COVID-19 aşılarını tüm dünyaya taşımaya devam ediyor ve bugüne kadar 27 milyondan fazla aşıyı 24’ten fazla ülkeye taşımıştır.

Etiyopya Havayolları Hakkında

Etiyopya Havayolları, Afrika’da en hızlı büyüyen havayolu şirketidir. Yetmiş beş yıllık operasyonunda Etiyopya, verimlilik ve operasyonel başarıda rakipsiz, kıtanın önde gelen taşıyıcılarından biri haline geldi. Etiyopya, en genç ve en modern filoyu beş kıtada 127 uluslararası yolcu ve kargo noktasına işleten PanAfrika yolcu ve kargo ağında aslan payına sahiptir. Etiyopya filosu, ortalama olarak 5 yıllık filo yaşına sahip olan Airbus A350, Boeing 787-8, Boeing 787-9, Boeing 777-300ER, Boeing 777-200LR, Boeing 777-200 Kargo uçağı, Bombardier Q-400 çift kabin gibi ultra-modern ve çevre dostu uçakları içermektedir. Aslında Etiyopya, Afrika’da bu uçaklara sahip olan ve onları işleten ilk havayolu şirketidir. Etiyopya şu anda, yedi iş birimiyle Afrika’nın lider Havacılık grubu haline geleceğini görecek olan Vision 2025 adlı 15 yıllık bir stratejik plan uyguluyor: Etiyopya Uluslararası Hizmetler; Etiyopya Kargo & Lojistik Hizmetleri; Etiyopya MRO Hizmetleri; Etiyopya Havacılık Akademisi; Ethiopian ADD Merkez Yer Hizmetleri, Etiyopya Havaalanları Hizmetleri ve Etiyopya Ekspres Hizmetleri (Yurtiçi). Etiyopya, son yedi yılda ortalama %25 büyüme kaydeden çok ödüllü bir havayolu şirketidir.

Tarih: 21.05.2021 10:26